Recept French lams rack

Dit recept is voor 4 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze (Pan of BBQ)

Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen. In ruime pan fond, wijn, paprika en knoflook op hoog vuur onafgedekt in ca. 15 minuten tot iets minder dan de helft laten inkoken. Pan van vuur nemen en saus door zeef overgieten in andere pan. Vervolgens met pollepel paprika en knoflook door zeef (in saus) wrijven. Intussen in grote koekenpan olie verhitten, racks bestrooien met zout en peper en in 15 a 20 minuten rose bakken, af en toe keren. Van 3 takjes rozemarijn naaldjes rissen en fijn knippen (andere takjes achterhouden voor garneren). Koude boter in blokjes snijden. Rozemarijnnaaldjes aan paprikajus toevoegen en zachtjes verwarmen (niet laten koken). Met garde blokjes boter al kloppend in jus oplossen. Jus op smaak brengen met zout en peper. Racks halveren en op vier borden leggen. Jus erover scheppen. Garneren met toefjes rozemarijn.

Wijnadvies:

Domaine Lauriga Merlot, op en top Italiaans. De wijn komt uit de hak van Italië, gemaakt van de smaakvolle Primitivo druif.

© 2013 - 2021 wijnvancave.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.